Op kringloopenergie.nl maken we gebruik van cookies voor webstatistieken en advertentiecampagnes. Dat gebeurt volledig anoniem. Als u verder gaat, accepteert u onze cookies. Privacybeleid

Warmte van HVC

Betrouwbaar, Groen en Toekomstbestendig. Dat is duurzame warmte van KringloopEnergie.

Hoe wordt uw woning verwarmd?

KringloopEnergie maakt gebruik van bestaande warmtebronnen. Bijvoorbeeld warmte die vrijkomt bij de productie van elektriciteit of verbranding van niet herbruikbaar afval of biomassa. De verwarming van de woning gebeurt dus zonder fossiele brandstoffen en dat maakt een gasgestookte ketel overbodig.
Tijn

Warmte

Bij de verwerking van niet herbruikbaar afval komt warmte vrij waarmee huizen en bedrijven kunnen worden verwarmd. We bieden deze collectieve warmte aan via een warmtenet in drie regio’s; Alkmaar, Dordrecht en Assendelft. Er kunnen altijd nieuwe duurzame bronnen op het warmtenet worden aangesloten waardoor HVC KringloopEnergie garant staat voor groene warmte voor nu en later.

Storingen warmtelevering

Storingen en onderbrekingen

Tijdelijk geen warmte is onaangenaam. Voor de juiste oplossing is het belangrijk om te weten waar de storing vandaan komt. Is er sprake van een storing aan uw binnenhuisinstallatie, of is er iets anders aan de hand? Kijk voor meer informatie over storingen op onze pagina Klantenservice.

Warmtestoringen

Op dit moment is er één actuele storing bekend.

Lees meer

Warmtelocaties

HVC KringloopEnergie biedt duurzame warmte aan in drie regio’s in Nederland.

Vul uw gegevens in en meld u aan voor KringloopEnergie

Disclaimer
Door gebruik te maken van de berekening geeft u HVC KringloopEnergie toestemming om gegevens over uw aansluiting en contract voor elektriciteit of gas te raadplegen, te gebruiken en op te slaan om een offerte op maat te kunnen maken. Daarnaast geeft u aan de contractant te zijn van de aansluiting elektriciteit en gas op het leveringsadres.