Op kringloopenergie.nl maken we gebruik van cookies voor webstatistieken en advertentiecampagnes. Dat gebeurt volledig anoniem. Als u verder gaat, accepteert u onze cookies. Privacybeleid

Elektriciteit en gas

Afval bestaat uit waardevolle grondstoffen voor hergebruik en recycling. Het restafval dat overblijft kan worden omgezet in waardevolle energie.
Foto van verbrandingsoven

HVC KringloopEnergie voor iedereen

HVC levert al vele jaren energie aan haar aandeelhouders (zo’n 50 gemeenten en waterschappen). De inwoners van onze aandeelhoudende gemeenten leveren het restafval aan dat wij middels de afvalenergiecentrales omzetten in energie. Die energie wordt weer gebruikt voor het verwarmen van zwembaden en het laten branden van straat- en verkeerslichten in gemeenten. KringloopEnergie is beschikbaar voor iedereen in Nederland. Daarmee is de cirkel rond: wat bij u vertrekt als restafval komt als elektriciteit weer terug.
Vader

Wat levert HVC KringloopEnergie u op?

We leveren energie voor een eerlijke en lage prijs namelijk elektriciteit en gas tegen inkoopprijzen. Voor de vaste leveringskosten betaalt u een vaste prijs per product per maand, die daalt naarmate u langer klant bent. Hierdoor bent u altijd zeker van een lage prijs. En het is nog een goed product ook.  Samen werken we aan een duurzame toekomst!

Een duurzame toekomst

Offshore windpark Gemini

Windenergie van de Noordzee

Naast elektriciteit uit restafval en biomassa, leveren we ook windenergie van het offshore windpark Gemini. De opgewekte groene energie kan wel 78.500 huishoudens van elektriciteit voorzien. Gemini wordt 85 kilometer ten noorden van de kust van Groningen gebouwd. In 2020 moet 14% van de energie in Nederland duurzaam zijn. Met het opwekken van windenergie op zee dragen we verder bij aan de duurzaamheidsdoelstelling en de wereldwijde overgang naar een duurzame toekomst.

Samen halen we eruit wat erin zit

Vul uw gegevens in en meld u aan voor KringloopEnergie

Disclaimer
Door gebruik te maken van de berekening geeft u HVC KringloopEnergie toestemming om gegevens over uw aansluiting en contract voor elektriciteit of gas te raadplegen, te gebruiken en op te slaan om een offerte op maat te kunnen maken. Daarnaast geeft u aan de contractant te zijn van de aansluiting elektriciteit en gas op het leveringsadres.